Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την εκτύπωση σε μια ευρεία γκάμα υλικών, από χαρτί και κάρτες μέχρι πλαστικά και υλικά μεταξοτυπίας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ψηφιακή εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων

Οι εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων αποτελούν έναν ισχυρό τρόπο να αναδείξετε το μήνυμα και την εικόνα σας με μεγαλύτερη ένταση και εντυπωσιακότητα. Είτε πρόκειται για αφίσες, πανό, μπανέρ, πίνακες ή παρόμοια υλικά, οι εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων προσφέρουν μια επιβλητική παρουσία και μπορούν να προσελκύσουν την προσοχή του κοινού.

Ετικέτα

Η ετικέτα αποτελεί έναν σημαντικό τρόπο να αναδείξετε την ταυτότητα και την επαγγελματική εικόνα των προϊόντων σας. Με τη βοήθεια της ετικέτας, μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπο, την εταιρική σας ταυτότητα, και σημαντικές πληροφορίες για το προϊόν σας. Μπορούμε να προσφέρουμε επιλογές εξατομίκευσης, όπως διάφορα σχήματα, μεγέθη και υλικά, προκειμένου να προσαρμοστεί η ετικέτα στις ανάγκες σας.

Ψηφιακές εκτυπώσεις φύλλου

Μία μοντέρνα και οικονομική μέθοδος που επιτρέπει την εκτύπωση ψηφιακού περιεχομένου, όπως εικόνες, γραφικά και κείμενο, σε φύλλα χαρτιού με υψηλή ακρίβεια και ποιότητα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά και εξατομικευμένα προϊόντα, όπως φυλλάδια, αφίσες, ενημερωτικά έντυπα και άλλα, που θα αναδείξουν το μήνυμά σας και θα προσελκύσουν το κοινό σας. Οι εκτυπώσεις φύλλου μπορούν να παραδοθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων σας.

Αναλογική εκτύπωση

Η αναλογική εκτύπωση παρέχει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης για μεγάλες παρτίδες εκτυπώσεων, καθώς μπορεί να γίνει αποδοτικά και οικονομικά.

Μετεκτυπώτικές υπηρεσίες

Laser cut

Τι είναι το Laser Cut;
Το laser cut είναι μια τεχνική κοπής υλικών που χρησιμοποιεί την ενέργεια του laser για να πραγματοποιήσει ακριβείς και λεπτές κοπές σε διάφορα υλικά. Με την κατάλληλη ρύθμιση του laser, μπορεί να επιτευχθεί ακρίβεια στις κοπές, επιτρέποντας τη δημιουργία σύνθετων σχημάτων και λεπτομερών σχεδίων. Οι δυνατότητες του laser cut είναι ευρείες, από απλά γραφικά κούρεμα μέχρι πολύπλοκα σχέδια και επιγραφές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τρισδιάστατων αντικειμένων και δομών, ανοίγοντας νέες δυνατότητες για τον σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων.

Το laser cut επιτρέπει την πολύ λεπτομερή κοπή υλικών όπως ξύλο, χαρτί, δέρμα, δερματίνη, μέταλλα

Μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένα, πρωτότυπα και αισθητικά εντυπωσιακά προϊόντα, προσθέτοντας μια διαφορετική διάσταση στον σχεδιασμό και την παραγωγή σας.

Spot UV

Ο όρος Spot UV αποτελεί μια απλή επιπλέον διαδικασία εκτύπωσης – επικάλυψης (UV coating) συγκεκριμένων σημείων με τη χρήση διάφανου βερνικιού υψηλής γυαλάδας. Χρησιμοποιείται για να προσδώσει μια καλαίσθητη και μοναδική εμφάνιση με στόχο να καθηλώσει άμεσα το βλέμμα στην περιοχή που αντανακλά το φως. Μπορεί να εφαρμοστεί σε συγκεκριμένα σημεία (π.χ. επάνω σε ένα λογότυπο ή επάνω σε ένα όνομα), δημιουργώντας μια διαφορά στην υφή με αποτέλεσμα μια ευχάριστη αίσθηση με το χέρι που αγγίζει την επιφάνεια.